Voorgerechten :
Tagliatta van kalf met parmseaan en rucola | €26,50 |
Koningskrab met avocado, lenteui en gekonfijte tomaat | €26,90 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €23,00 |
Tagliatta van kalf met parmseaan en rucola | €26,50 |
Koningskrab met avocado, lenteui en gekonfijte tomaat | €26,90 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €23,00 |
Rundsvlees volgens aanbod van de slager met gebakken slahart verse frietjes en béarnaise saus
€34,50 | |
Kalfs filet pure en krokant gebakken zwezerik met gebakken champignon, broccoli en mille feulle van aardappel | €36,50 |
Filet van griet met courgette, bisque saus en risotto | €34,00 |
Dame blanche | €13,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €14,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €14,00 |