Voorgerechten :
Pasta cabonara met wintertruffel en pancetta | €23,00 |
Gebakken en gemarineerde coquille met bloemkool en Oosterse vinaigrette | €24,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €18,50 |
Pasta cabonara met wintertruffel en pancetta | €23,00 |
Gebakken en gemarineerde coquille met bloemkool en Oosterse vinaigrette | €24,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €18,50 |
Rundsvlees volgens aanbod van de beenhouwer met gebakken slahart frietjes en vleesjus
€33,50 | |
Jonge duif met erwtjes, créme van kropsla krielaardappel | €37,00 |
Zeeduivel met risotto, gebakken schorseneren, butternutpompoen en bisquesaus | €36,50 |
Dame blanche | €12,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €13,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €13,00 |