Voorgerechten
Gepocheerd ei met morteau worst, soepje van conte kaas | €24,00 |
Gebakken langoustine met asperges, pesto van daslook en schuim van geitenkaas | €26,00 |
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie | €17,50 |
Gepocheerd ei met morteau worst, soepje van conte kaas | €24,00 |
Gebakken langoustine met asperges, pesto van daslook en schuim van geitenkaas | €26,00 |
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie | €17,50 |
Irish ribeye met witloofslatje, hand gesneden frietjes en béarnaise saus | €32,50 |
Filet pure van lam en langzaam gegaarde nek met kruidenkorst en jonge wortel | €35,00 |
Filet van zeebaars met risotto, prei, artisjok en saus van foelie | €34,50 |
Dame blanche | €11,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €13,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €13,00 |