Voorgerechten :

Groene asperge met gerookte paling, crumble van parmesaan en daslookolie  €26,50

Carpaccio van skrei met kokosdressing en licht gepekelde groentjes

€25,50

Garnaalkroketten met gefruite peterselie

 €23,50

Tartaar van rund met rode biet, sjalot, savora- mayonaise en gepekelde eierdooier

€24,50

Hoofdgerechten :

Rundsvlees volgens aanbod van de slager met handgesneden frietjes en béarnaise saus

€34,50

Jonge Franse duif met zilveruitjes , wortel, gevogeltejus met truffel en erwtenpuree

€36,50

Filet van skrei met kruidenkorst, aardappel- mousseline, groene groentjes bouillon van foelie

€36,50

Desserts:

  
Dame blanche€13,00
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs€14,00
Selectie van artisanale hoevekazen€14,50

Crème brûlée met praliné en chocolade

€11,00