Voorgerechten : Wij zijn in verlof vanaf 8/08 tot en met 25/08
Vitello tonnato | €22,00 |
Gerookte paling met frisse linzensalade, créme van erwt met munt en rode biet | €23,00 |
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie | €17,50 |
Vitello tonnato | €22,00 |
Gerookte paling met frisse linzensalade, créme van erwt met munt en rode biet | €23,00 |
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie | €17,50 |
Irish ribeye met witloofslatje, hand gesneden frietjes en béarnaise saus | €32,50 |
Kalfszwezerik met gebakken slahart, knolselder en aardappel met citroentijm | €35,00 |
Kabeljauwhaasje met risotto, gegrilde aubergine, tomatenchutney, venkelbouillon en crumbel van parmesaan | €32,50 |
Dame blanche | €11,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €13,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €13,00 |