Voorgerechten :
Pasta Carbonara van knolselder, pancetta en schuimige bouillon met truffel | €23,00 |
Salade met zacht gekookt ei in krokante korst, Oosterschelde paling en asperges | €24,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €19,50 |
Pasta Carbonara van knolselder, pancetta en schuimige bouillon met truffel | €23,00 |
Salade met zacht gekookt ei in krokante korst, Oosterschelde paling en asperges | €24,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €19,50 |
Rundsvlees volgens aanbod van de slager met witloofsalade frietjes en vleesjus
€33,50 | |
Langzaam gegaarde kalfswang met gebakken zwezerik, broccoli en kriel aardappel | €37,00 |
Gebakken tarbot met tuinboontjes, groene asperges, risotto en garnaalbouillon | €39,00 |
Dame blanche | €12,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €13,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €13,00 |