Voorgerechten :
Soepje van aardpeer met gepocheerd ei, Oosterschelde paling en lavas | €23,50 |
Tartaar van rund met carpaccio van gele biet, gel van citroentijm en gepekelde sjalot met mosterdkruid | €24,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €19,50 |
Soepje van aardpeer met gepocheerd ei, Oosterschelde paling en lavas | €23,50 |
Tartaar van rund met carpaccio van gele biet, gel van citroentijm en gepekelde sjalot met mosterdkruid | €24,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €19,50 |
Rundsvlees volgens aanbod van de slager met gebakken slahart verse frietjes en béarnaise saus
€33,50 | |
Filet van hert met zalf van spruitjes, zilverui, boschampignons en boerenkool | €38,00 |
Gebakken coquille met butternut pompoen, gekarameliseerde witlof, risotto en bouillon van folie | €36,00 |
Dame blanche | €13,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €14,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €14,00 |